Caută
Close this search box.

Primar PSD, acuzat că l-a bătut pe șeful PNL Vișina Nouă, care împărțea măști și cozonaci, în Sâmbăta Paștilor

Primarul PSD din Vișina Nouă, Cristian Țol, este acuzat că l-a bătut pe președintele PNL Vișina, Marin Șarpe, în timp ce acesta împărțea sătenilor măști și cozonaci în sâmbăta mare, scrie Gazeta Oltului.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a scrispe Facebook:
Un incident deosebit de grav a avut loc la Vișina Nouă. Primarul PSD al localității, Cristian Țol, l-a bătut grav pe președintele PNL Vișina, Marin Șarpe. Primarul și viceprimarul din Vișina Nouă au coborât din mașină și l-au luat la bătaie pe președintele PNL Vișina, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la Spitalul Corabia. Nu știu din ce motive a început altercația”.

O localnică din Vișina Nouă, citată de Gazeta Oltului, a afirmat că primarul a fost nemulțumit că PNL-iștii împart măști și cozonaci prin comună chiar în Sâmbăta Paștelui, un gest pe care și el l-ar fi făcut în urmă cu puțin timp.

Cei de la PNL împărțeau măști în comună. Primarul a scos telefonul să-i filmeze. Apoi primarul i-a dat doi pumni și i-ar fi rupt proteza. Și primarul a împărțit măști și pachete simpatizanților PSD. Cei de la PNL au mers din casă în casă și au împărțit oamenilor, indiferent de culoarea politică. Am auzit că primarul și-ar fi rupt cămașa de pe el, să zică că și el a fost lovit, așa vorbește lumea prin sat. El când a dat, nimeni nu s-a luat de el. În mașină cu primarul mai erau și vicele și fratele viceprimarului”, a spus o femeie din Vișina Nouă, potrivit sursei citate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri