Administraţia publică locală a oraşului Năsăud îşi suspendă activitatea parţial, după ce o persoană din cadrul primăriei a fost infectată cu noul coronavirus, a anunţat luni primarul Mircea Romocea, într-un comunicat postat pe contul de Facebook al instituţiei.

„În lumina recentelor evenimente, respectiv infectarea cu COVID 19 a unei persoane din cadrul Primăriei oraşului Năsăud şi având în vedere prevederile art. 54, lit. b) din Decretul prezidenţial nr.240 din 14 aprilie 2020, privind prelungirea stării de urgenţă, în perioada 21 Aprilie 2020 – 24 Aprilie 2020, administraţia publică locală a oraşului Năsăud îşi suspendă activitatea, parţial, rămânând ca, pentru urgenţe (certificate de deces, certificate nou-născuţi) sau alte situaţii speciale care nu suportă amânare şi sunt reglementate de legislaţie, să vă adresaţi serviciului de pază al instituţiei (telefon 0747-210.760), în intervalul orar 8.00-14.00”, le-a transmis edilul cetăţenilor.

Activitatea Primăriei oraşului Năsăud va fi reluată integral pe 27 aprilie.

„Activitatea instituţiei publice va fi reluată luni, 27 aprilie 2020, în integralitate. Această măsură este o măsură de prevenţie obiectivă, luată în contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecţiilor de tip COVID -19, corelată cu legislaţia în vigoare”, se arată în comunicatul dat publicităţii de primarul oraşului Năsăud.

169 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =