Caută
Close this search box.

Primarul Sectorului 1 și un preot au împărțit ramuri de salcie bucureștenilor

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, și unul dintre preoții Bisericii Cașin au împărțit ramuri de salcie locuitorilor Capitalei, cu ocazia celebrării Floriilor.

Într-un mesaj pe Facebook, Tudorache, i-a îndemnat pe oameni să rămână în case, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Acesta a precizat că a distribuit credincioșilor ramuri de salcie, cu ajutorul mai multor voluntari.

La Mănăstirea Cașin, părintele Cazacu a făcut cele rânduite: “taina” proscomidiei și sfințirea ramurilor de salcie, simbol al biruinței asupra morții.

Împreună cu un grup de voluntari, am început distribuirea lor la casele credincioșilor”, a scris Daniel Tudorache, pe Facebook.

Primarul a insistat ca oamenii să rămână în case, spre binele lor: „Căminul fiecărui creștin va fi însă propria bazilică în care oamenii, chiar dacă nu vor mai fi fizic împreună, vor fi uniți, în rugăciune și credință, cu Biserica și toți credincioșii”.

Totodată, acesta a urat ”la mulți ani!” celor care poartă nume de floare și „Paște binecuvântat, cu pace și lumină în suflet” tuturor credincioșilor care duminică sărbătoresc Paștele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri