Incident grav în cartierul Pajura din Capitală. Un bărbat înarmat cu o foarfecă a atacat polițiștii chemați la hotelul unde făcea scandal. Un poliţist a fost înjunghiat de scandalagiu, iar agenții au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-l opri. Agresorul a murit după câteva ore la spital. Tot la spital a ajuns şi agentul rănit, el fiind în stare stabilă.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani transportat la spital pentru îngrijiri medicale a murit din cauza unei răni în zona toracelui. Şi poliţistul atacat se află la spital, starea sa fiind stabilă.

Poliţia a fost sesizată în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 4:00, în urma unui apel la prin apel 112, că un bărbat dezbrăcat amenință pe holurile unui hotel, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

Poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție l-au localizat pe scandalagiul care a ieșit pe holul unui imobil din Sectorul 1 dezbrăcat și amenința vecinii, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite. La vederea oamenilor legii, individul a devenit agresiv, a lovit un poliţist și a fugit, fiind prins ulterior la un etaj superior, când a fost împușcat în picior.

„La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Un echipaj de prim ajutor solicitat la fața locului l-a preluat inițial pe bărbat, acesta fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale, dar acesta a murit ulterior.

Conform unor surse de presă, bărbatul ar fi avut probleme psihice. El a lucrat în televiziune, iar la începutul anului 2016 a intrat intenționat cu mașina în gardul Guvernului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs evenimentul.

573 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 4 =