Caută
Close this search box.

Atacator omorât de poliție, în sectorul 1, cu un glonț de avertisment. Incident foarte grav în Capitală

Incident grav în cartierul Pajura din Capitală. Un bărbat înarmat cu o foarfecă a atacat polițiștii chemați la hotelul unde făcea scandal. Un poliţist a fost înjunghiat de scandalagiu, iar agenții au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-l opri. Agresorul a murit după câteva ore la spital. Tot la spital a ajuns şi agentul rănit, el fiind în stare stabilă.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani transportat la spital pentru îngrijiri medicale a murit din cauza unei răni în zona toracelui. Şi poliţistul atacat se află la spital, starea sa fiind stabilă.

Poliţia a fost sesizată în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 4:00, în urma unui apel la prin apel 112, că un bărbat dezbrăcat amenință pe holurile unui hotel, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

Poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție l-au localizat pe scandalagiul care a ieșit pe holul unui imobil din Sectorul 1 dezbrăcat și amenința vecinii, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite. La vederea oamenilor legii, individul a devenit agresiv, a lovit un poliţist și a fugit, fiind prins ulterior la un etaj superior, când a fost împușcat în picior.

„La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Un echipaj de prim ajutor solicitat la fața locului l-a preluat inițial pe bărbat, acesta fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale, dar acesta a murit ulterior.

Conform unor surse de presă, bărbatul ar fi avut probleme psihice. El a lucrat în televiziune, iar la începutul anului 2016 a intrat intenționat cu mașina în gardul Guvernului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri