Caută
Close this search box.

Robert Negoiţă sfidează Ordonanţele Militare! Se plimbă cu bicicleta în parc, deşi este închis publicului. VIDEO

Celebrul (deja) primar PSD aș Sectorului 3, Robert Negoiţă, a încălcat Ordonanţele Militare. Edilul a decis să iasă alături de iubita lui la o plimbare cu bicicleta în parcul IOR din Bucureşti. Parcurile din Bucureşti sunt închise publicului pe durata stării de urgenţă. 

De altfel, nu e primul moment de circ total pe care îl provoacă intangibilul primar și patron de la RIN. Citiți ce am scris deunăzi

CIRC cu Robert Negoiță la Sectorul 3! Inocențiu Voinea: „Și-a dat 5 milioane pentru propria imagine și doar un milion pentru lupta anti Covid-19”! FOTO

Oamenii care l-au văzut pe primar pe bicicletă l-ar fi întrebat de ce se plimbă în parc în momentul în care accesul publicului este interzis. Negoiţă le-ar fi spus că a ieşit să vadă dacă totul este în regulă.

Asta deşi edilul era alături de iubita lui, cu bicicletele, într-o zi nelucrătoare. Oamenii din blocurile de lângă parc l-au filmat pe primarul Sectorului 3 în timp ce se dădea cu bicicleta în parcul IOR, aflat în sectorul pe care îl păstoreşte.

”Locuiesc lângă parcul IOR, sector 3. Astăzi, eram pe biciclete cu copiii pe lângă parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru că observasem 2 biciclişti chiar în parc. Când ajung în dreptul nostru, îmi dau seama că era primarul sectorului 3, Robert Negoiţă.

La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicţie de a intra în parc, mi-a raspuns: “verific ca totul să fie în regulă”, stând pe bicicletă în pantalini scurţi, cu un coş de picnic şi cu iubita alături.

Am vorbit preț de câteva minute. După alte întrebări de ce ni se interzice noua familiilor cu copii intrarea în parc, mi-a raspuns că nu el a închis parcurile şi nu el a dat Ordonanța Militară. De ce tocmai edilul Sectorului 3 se plimba prin parc încălcând Ordonanţa Militară ?

După ce a plecat, am abordat un jandarm care stătea în apropiere şi supraveghea accesul în parc. La întrebarea de ce domnului Negoiţă îi este permisă plimbarea prin parc, ne-a răspuns că dânsul are declaraţia pe proprie răspundere şi că Poliţia Locală care supraveghează parcul este în subordinea primarului.

După cum se știe, autorităţile au hotărât să închidă parcurile pentru ca cetăţenii să nu fie tentaţi să iasă la plimbare în momentul în care se află în izolare. Persoanele fizice care încalcă regulile riscă amenzi între 2000 şi 20.000 de lei.

Cum vi se pare, legea este egală pentru toti?”, scrie femeia care l-a văzut pe Robert Negoiță.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri