Caută
Close this search box.

S-a încins hora mare în curtea spitalului Victor Babeş din Craiova! De ce au sărbătorit medicii. Reacţii imediate

O horă în curtea spitalului Victor Babeş din Craiova a stârnit joi mai multe reacții în mediul online. Mai multe cadre ale unității medicale din Oltenia au ieșit în aer liber și au dansat.

Într-o postare text + video pe pagina de Facebook a Spitalului Victor Babeș din Craiova, mai multe cadre medicale, cu halate de protecție, bonete şi mănuși, apar prinse într-o horă în curtea unității medicale.

Imaginile apărute în mediul online au stârnit reacții diferite printre internauți. Dacă o bună parte din public apreciază efortul pe care-l fac cei din sistemul sanitar în aceste zile, alții au criticat gestul.

Ulterior, reprezentanții spitalului au precizat că momentul a fost generat de vindecarea primului pacient infectat cu COVID-19, după 32 de zile de la internare.

”Momentul de bucurie de astăzi, din curtea spitalului, este legat de un succes al echipei medicale care a salvat un pacient după 32 de zile de internare,dintre care 7 zile la Terapie Intensivă.

Cel aplaudat se afla la etaj şi astăzi este pacient vindecat SAR-COV-2 după ce în repetate rânduri am crezut că pierde lupta cu viaţa. I-am mulțumit pentru faptul că a colaborat şi a ascultat sfaturile medicilor”, arată reprezentanţii ptalului, printr-o postare pe Facebook.

Val de laude, dar și de critici pentru cadrele medicale
Până la ora redactării acestui articol, postarea de pe Facebook a Spitalului Victor Babeș din Craiova a strâns peste 1.600 de aprecieri și 3.800 de distribuiri.

Cum era normal, au existat și reacții. Majoritatea laudă cadrele medicale de la unitatea olteană. Există însă și cârcotași.

”Echipamentul este de unică folosință și bineînțeles este curat. Personalul spitalelor trebuie susținut. Dacă nu ați intrat în saloane cu bolnavi de COVID-19 nu comentați”, scrie un internaut.

Altul dă peste nas celor cu păreri critice: ”Foarte bine pentru bolnavi și pentru personal, succes în munca voastră eroică. Numai cei care muncesc în saloanele acestor bolnavi pot înțelege că este o descărcare de stres, ceilalți înjurați că e la liber”.

Criticile nu au lipsit nici ele. ”Pacienții se luptă pentru viața lor pe paturile din spital, iar voi vă credeți la nuntă și jucați hora marii destrăbălări penibile.

Oare ce o zice pacientul ăla care este internat, suferind pe patul de spital, când vă vede și vă aude pe voi cum jucați hora afară si fluierați?”, se revoltă un alt utilizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri