Caută
Close this search box.

S-a stins din viaţă un mare jurnalist. A făcut atac de cord

În ultimii ani, marele jurnalist dispărut a fost coordonatorul şi expertul ştirilor din sport de la RAI. De-a lungul carierei, a comentat, printre altele, la opt Jocuri Olimpice de Vară şi la o ediţie de iarnă, plus la şase ediţii ale Campionatului Mondial de Fotbal.

„Napoli se alătură durerii familiei Lauro pentru dispariţia dragului Franco, un ilustru profesionist în lumea fotbalului”, a fost mesajul clubului patronat de celebrul de Laurentiis.

„Suntem profund întristaţi de vestea dispariţiei lui Franco Lauro, jurnalist şi o voce a sportului italian. Pentru familie şi cei dragi, condoleanţe din inimă din partea clubului şi al tuturor rossonerilor”, a transmis şi Milan.

„Torino este alături de familia Lauro, de prietenii şi colegii săi de la Rai Sport. În memoria lui Franco Lauro, un jurnalist competent, elegant şi calm”. Sassuolo şi Genoa sunt alte două grupări din Serie A care au transmis condoleanţe.

De asemenea, Roberto Mancini, selecţionerul Italiei s-a arătat afectat de dispariţia ziaristului: „Salut, Franco, om şi jurnalist din alte timpuri. RIP”

Jurnalistul Franco Lauro, 58 de ani, a murit la Roma. Iar cauza presupusă a morţii este un atac de cord. Toată lumea sportului a reacţionat, inclusiv selecţionerul Italiei, Roberto Mancini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri