Șerban Huidu, cunoscutul realizator de radio și televiziune, îl atacă dur pe Raed Arafat. În vizorul ”cârcotașului” a intrat Secretarul de Stat Raed Arafat, care este pus la zid după o declarație oferită în ultima perioadă.

Pornind de la o replică pe care o asistentă medicală de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași i-a dat-o lui Raed Arafat, în contextul crizei COVID-19, Șerban Huidu l-a mitraliat și el pe oficialul MAI.

Raed Arafat a fost criticat de cadrul medical din Iași după ce a spus că infirmierii nu ar avea nevoie de protecție. La rândul său, Șerban Huidu îl ironizează pe Arafat pe care îl numește în sens peiorativ ”erou”.

”Între cele 10 apariții la diferitele televiziuni mâncatoare de borș și cele nșpe tâmpenii debitate, inclusiv aia că infirmierii nu au nevoie de protecție, „eroul” Arafat a primit o lecție pe măsură”, a scris în mod surprinzător și foarte dur Șerban Huidu pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu trei zile, o infirmiera de la Spitalul Sf Spiridon din Iași a reacționat dur, printr-un mesaj postat pe Facebook, după ce secretarul de stat Raed Arafat a afirmat că pentru infirmieri și brancardieri nu e nevoie de materiale de protecție, ca în cazul doctorilor și asistenților.

”Eu și colegii mei am fost uimiți când l-am văzut pe domnul Arafat la televizor cum explica, într-o emisiune, că pentru noi nu e nevoie de echipament de protecție. Mai exact, nu la fel ca doctorii și asistentele, care, oricum, le aduc de acasă, cei mai mulți dintre ei.

Este de o inconștiență pură! Dacă domnul Arafat nu crede ce spun, atunci să vină și să lucreze alături de noi o singură zi cu mască și mănuși.

Într-o secție a unui spital, echipa nu începe de la doctori și se termină la asistenți. Începe de la doctori și se termină la brancardieri și infirmiere.”, spunea infirmiera pentru ziarul Libertatea, adăugând că tocmai ei, infirmierii (și brancardierii) sunt cei care lucrează direct cu bolnavii de Covid-19, le schimbă lenjeria, îi ajută să mănânce, ba chiar îi pregătesc și îi duc la morga spitalului atunci când aceștia – din nefericire – își pierd viața.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here