Caută
Close this search box.

SUA, cel mai mare bilanț al deceselor în 24 de ore. Trump ameninţă OMS

trump

SUA au înregistrat cel mai mare bilanț al deceselor într-o singură zi, aproape 2.000, fiind ţara cea mai afectată din lume, cu aproape 400.000 de îmbolnăviri.

Președintele Donald Trump este de părere că vârful crizei este aproape.

Orașul New York rămâne centrul epidemiei din SUA. 731 de oameni au murit ultimele în 24 de ore, un nou record care urcă numărul deceselor la peste 3200.

COVID-19 a ucis până acum aproape 13 mii de americani și a infectat 400 de mii.

Președintele Trump este încrezător că vârful crizei este aproape, pe fondul scăderii numărului de internări și a lansat un atac dur la adresa Organizației Mondiale a Sănătății, potrivit TVR.

„Trebuiau să alerteze lumea cu luni înainte, pentru că ştiau. Trebuiau să ştie şi probabil că ştiau. O să analizăm acest aspect cu foarte mare atenţie”, a spus Trump.

Președintele american chiar a amenințat că va opri finanțarea OMS.

În timp ce SUA este țara cea mai afectată cu un sfert din totalul de 1,4 milioane de cazuri raportate în toată lumea, la miezul nopții China a ridicat carantina din orașul Wuhan, printr-un impresionant spectacol de proiecții video.

După aproape 11 săptămâni, orașul unde a fost decoperit noul tip de coronavirus a revenit la viață și mulți care au fost captivi acolo au luat cu asalt gările și aeroporturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri