Caută
Close this search box.

Tăriceanu, agramat şi generator de panică: „Medicii îşi dau demisiile pe bandă rulantă”

tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, lansează un nou fake-news, susţinând că „medicii demisionează pe bandă rulantă”. Doar câteva zeci de cadre medicale, din cei peste 40.000 de medici romani, au ales să demisioneze în aceste vremuri.

Într-un nou atac la adresa Guvernului Orban, Tăriceanu lanseaza noi minciuni.

„Mă uit cu surprindere la spectacolul mediatic al guvernanţilor! Şedinţe peste şedinţe, apariţii TV non stop. Nici nu mai ştiu când au aceşti oameni timp să şi muncească!

Cum fac parte din rândul celor care au apucat Revoluţia nu pot să nu remarc că ce vedem zilele astea la TV seamănă foarte mult cu ce am văzut în zilele lui decembrie 1989. Oameni agitaţi care vin şi citesc ordine şi dispoziţii pline de greşeli, apoi alţii care le completează sau corectează, comunicate la miezul nopţii date sub presiunea ‘teroristului coronavirus’, tot tacâmul. Civili cărora haina militară sta pe ei ca pe gard se joacă de-a armată. Pare acelaşi scenariu a la Sergiu Nicolaescu: Mircea, fă-te că lucrezi! Aceeaşi senzaţie, ca şi atunci, că toată agitaţia asta e făcută ca să ascundă ceva.

Eu cred ca guvernanţii au luat decizia de a nu ne spune tot adevărul legat de criză în care ne aflăm. Poate au făcut-o cu intenţie bună, de a nu crea panică, dar cred că asta nu ar trebui să fie decizia lor.

Ceauseascu a ales să nu ne spună nimic cu privire la SIDA, nu cumva să se vadă că şi comuniştii puteau lua boala şi aşa ne-am trezit cu sute sau mii de familii bolnave. Tot aşa, astăzi guvernanţii fardează realitatea în încercarea de a trage de timp.

(…) Nu mai pictaţi în roz situaţia şi nu ne mai spuneţi că ‘avem de toate şi ştim cum să gestionăm situatia’. Medicii nu îşi dau demisiile pe bandă rulantă pentru că sunt fricoşi, ci pentru că i-aţi lăsat neputincioşi în fata bolii.

Degeaba încercaţi să ascundeţi adevărul pentru că noi de fapt îl ştim, dar aşteptam să-l spuneţi şi voi pentru că asta ne va convinge că mai sunteţi cu picioarele pe pământ şi că mai avem o şansă. Aşa cum mergeţi acum, finalitatea e clară: într-un final toţi vom lua virusul şi doar Dumnezeu va hotărî cine trăieşte şi cine moare!

Deci, spuneţi-ne adevărul! Anticipaţi situaţia! Încetaţi cu măsurile graduale pentru că ele ne-au adus unde suntem astăzi! Luaţi măsurile care sunt eficiente şi nu pe cele care dau bine! Nu mai daţi ordonanţe militare la miezul nopţii că nu au intrat tătarii în ţara”, scrie Tăriceanu, pe Facebook.

Conform celui mai recent sondaj IMAS, ALDE este în continuă scădere, fiind acum cotat la 3,5%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri