Caută
Close this search box.

Tătaru nu acceptă ca dr. Macovei să revină ca director la Spitalul Suceava: Se poate întoarce ca medic

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, spune că Mircea Macovei nu se poate întoarce ca director medical la Spitalul Judeţean Suceava, dar că poate reveni ca profesionist, ca medic.

„La Suceava nu va fi preluat managementul din nou. Avem management militar. S-a reîntors din concediu directorul medical, dar, având în vedere că este în continuare o anchetă în desfăşurare, chiar dacă este in rem, ştim exact ce s-a întâmplat cu acele testări, când au fost amânaţi mii de oameni pentru testare.

Directorul spitalului din Suceava, care a creat focarul de coronavirus, se întoarce la serviciu

O să am o discuţie şi cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean. Nu poate acest domn să revină, noi am suspendat contractul managerului atunci şi am schimbat echipa managerială cu altă echipă.

Chiar dacă s-a întors, nu poate fi acceptată calitatea lui de director medical, se poate întoarce ca profesionist, ca medic în acest spital, dar nu ca director medical”, a declarat Nelu Tătaru, citat de News.ro.

Directorul medical al Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Mircea Macovei, urma să revină la serviciu joi, după ce s-a vindecat de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri