Caută
Close this search box.

Tragedie în fotbal. S-a sinucis după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Fotbalul mondial e în stare de șoc, după ce UN REPUTAT ȘI FOARTE RESPECTAT oficial al unei echipe renumite, medicul Bernard Gonzalez, s-a sinucis, după ce a aflat că a fost infectat cu coronavirus. Motivul adevărat al suicidului a fost trecut într-un bilet de adio, însă rudele au refuzat să-l facă public.

Medicul formației Stade de Reims și-a luat viața în propria locuință, conform Le Parisien și și-a justificat gestul printr-un bilet de adio.

Cel mai probabil, decesul medicului nu are legătură cu frica de a muri din cauza coronavirusului, însă autoritățile păstrează misterul în acest moment asupra motivului.

Gonzalez (60 de ani) se afla în carantină împreună cu soția sa, bolnavă la rândul ei, și s-a sinucis din motive rămase momentan necunoscute. Femeia nu a acuzat momentan simptome grave, conform medicilor care îi monitorizează evoluția.

Primarul din Reims a transmis condoleanțe familiei: „Era doctorul echipei, un mare profesionist, apreciat de toată lumea.

Este o victimă colaterală a COVID-19. Știu că a lăsat un bilet de adio, dar voi face abstracție de ce scrie acolo. Era un om devotat familiei”.

Gonzalez lucra la Stade de Reims de 23 de ani și era extrem de apreciat de către fani. Președintele echipei, Jean Pierre Caillot, a adăugat: „Nu mai avem cuvinte. Era o personalitate a acestui club, un adevărat profesionist”.

Majoritatea echipelor din fotbalul francez au transmis sincere condoleanțe familiei, la aflarea veștii tragice

Gonzalez a fost descris drept o persoană veselă, pusă pe glume, care nu era predispusă la depresie, astfel că sinuciderea bărbatului este privită drept un adevărat șoc de către toți cunoscuții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri