Caută
Close this search box.

Tudorache: Urmează testarea a 1.700 de locuitori ai sectorului 1

Angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), din Sectorul 1, au fost testați, sâmbătă, pentru infecția cu noul coronavirus. Iar de săptămâna viitoare vor fi testați și 1.700 de locuitori ai sectorului, după cum a anunțat edilul, Daniel Tudorache.

„Testarea de COVID-19 a personalului DGASPC Sector 1 care asigură asistență persoanelor pe care le găzduim în centrele noastre”, a scris Tudorache pe pagina sa de Facebook.

Testarea se face pe parcursul a două zile iar, potrivit declarațiilor primarului, în cazul angajaților testați vineri, rezultatele au fost negative.

„Suntem obligati de Ordonanțele Militare, la ieșirea și intrarea din schimb. Testarea se face pe parcursul a două zile. Ieri, toți au ieșit negativ, azi sperăm să fie la fel. După ce se încheie starea de urgență, îi vom testa și pe beneficiari, bătrâni și copii, aflați acum în grija celor aproximativ 600 de angajați ai DGASPC testați în cele două zile”, le-a declarat Daniel Tudorache, potrivit gândul.ro.

Primarul a făcut precizări și cu privire la testarea celor peste 1.000 de locuitori ai Sectorului1.

„Acesta este numărul de teste aprobat de Insitututul „Matei Balș, iar acuratețea rezultatelor este de 93%. Testele sunt plătite de Primăria Sectorului 1”, a mai spus Tudorache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri