Un fost consilier prezidenţial, reacţionează dur după ce PSD a adoptat în Parlament o lege care îi favorizează pe cei mai mari furnizori de telefonie mobilă şi internet mobil, Orange şi Vodafone, în raport cu Telekom şi RCS&RDS.

Sebastian Lăzăroiu scoate în evidenţă faptul că în legea adoptată a fost introdus „pe şest, de partidul lui Ciolacu” un amendament pentru avantajarea Orange şi Vodafone în legea privind amânarea platii utilităţilor.

„PSD se poartă, că de obicei, ca un racket. Aşa a făcut şi pe vremea lui Dragnea, aşa au făcut 30 de ani de tranziţie.

O să explic aici modus operandi, ca să nu moară nimeni naiv.

De câte ori PSD vine cu o iniţiativă populistă sau de extremă stângă, paşii sunt următorii:
– întâi o anunţă cu voce tare;
– pe urmă fac mare zgomot în jurul ei;
– pe urmă aşteaptă să vină marile companii vizate cu sacul de bani;
– pe urmă, în ultima clipă, strecoară un amendament, în speranţa că nu-l vede nimeni sau, şi dacă-l vede, rămâne doar zgomotul de la început.

Partidul ăsta n-are nici o legătură cu stânga, e format doar din mafioţi cu merţane care păcălesc prostimea ca să-şi umple ei buzunarele (da, n-o să credeţi, chiar şi în vremuri de criză)”, a scris Lăzăroiu, pe Facebook.

„Marcel, ţi-ai pus mănuşile şi masca atunci când ai luat şpagă?”, a mai scris Lăzăroiu.

Cei mai mari furnizori de telefonie mobilă şi internet mobil, Orange şi Vodafone, vor fi avantajaţi semnificativ în raport cu rivalii Telekom şi RCS&RDS de legea adoptată în Parlament şi trimisă spre promulgare la preşedintele Iohannis.

Un amendament introdus de grupul parlamentar PSD permite persoanelor fizice şi firmelor să ceară amânarea pentru trei luni a platii facturilor de utilităţi, printre care şi internet, telefonie şi cablu TV, cu excepţia serviciilor de voce şi date mobile

369 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =