Caută
Close this search box.

Un fost senator care cina cu soţia, pe plajă, a fost amendat

Un fost senator al României a petrecut Floriile pe plajă din Eforie şi i-a organizat soţiei o masă romantică, însă poliţia le-a stricat cina şi i-a amendat cu 2.000 de lei, pentru încălcarea Ordonanţei Militare.

Christian Gigi Chiru, fost senator al României, i-a pregătit soţiei, de Florii, o masă romantică, pe unul dintre digurile plajei din Eforie.

Aceştia au postat clipul pe Facebook, iar comentariile au început să curgă: „Pe declaraţie ce aţi scris? Nu de alta, dar cum sfidaţi voi legile să le sfideze şi alţii”, a întrebat unul dintre internauţi.

Soţia senatorului a răspuns că sunt în faţa casei, în curte: „Noi suntem în faţa casei (în curte)”, a fost mesajul transmis de femeie.

În urma apariţiei imaginilor pe Facebook, poliţia s-a sesizat şi i-a amendat pe cei doi cu 2.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3. „Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care 2 persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, au transmis, duminică, reprezentanţii IPJ Constantă, potrivit Mediafax.

„Nu voiam să intervin, dar…, să transformi un eveniment în familie, de sfintele florii, în subiect de pandemie publică, este prea mult. Oameni buni , nu am încălcat nici un decret, nici o lege, suntem izolaţi la fel ca toată lumea. Noi vrem să combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem să supărăm pe nimeni. Suntem alături de cei în suferinţă. Neputinţa sau manipularea unora, nu este generată de mine sau familia mea. Vă rog să ne scuzaţi pentru că suntem optimişti şi fericiţi”, a explicat Chiru, pe Facebook.

Christian Gigi Chiru a fost senator al României în legislatura 2012-2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri