Caută
Close this search box.

Un medic de la Spitalul Municipal Brad a decedat din cauza infecţiei cu COVID-19

Un medic de 70 de ani, de la Spitalul Municipal Brad, a decedat în cursul serii de luni la un spital din Cluj-Napoca după ce a fost infectat cu noul coronavirus, a informat, marţi, managerul unităţii, Ioan Cobori.

Medicul lucra la secţia de Medicină Internă şi ar fi urmat să iasă la pensie la 1 mai. Femeia a condus secţia Medicină Internă la spitalul din Brad până la vârsta de 65 de ani. Pentru că avea doctoratul în medicină, a putut să-şi continue activitatea până la 70 de ani.

„Doamna doctor Marinela Feier a lucrat o viaţă întreagă la spitalul din Brad. Era un foarte bun profesionist, avea doctoratul în medicină şi a doua specializare ca gastroenterolog. Este o mare pierdere pentru comunitatea medicală şi pentru comunitatea locală”, a declarat managerul Spitalului Municipal Brad, transmite Agerpres.

Potrivit acestuia, medicul ar fi avut suspiciuni de infecţie cu noul coronavirus din 8 aprilie, ulterior internându-se într-un spital din Cluj-Napoca, unde a decedat la secţia de ATI.

Ioan Cobori a precizat că ancheta epidemiologică a arătat că niciun cadru medical sau pacient internat în spitalul din Brad nu a contractat virusul.

Anunţul că medicul Marinela Feier a decedat a fost făcut marţi dimineaţa de primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, pe contul său de socializare.

„Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferinţă la secţia ATI a unui spital clujean, a pierdut, în seara zilei de 27 aprilie, lupta cu necruţătorul COVID-19. A fost un om deosebit şi un profesionist desăvârşit, dar mai ales un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace”, a scris primarul din Brad pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri