Caută
Close this search box.

Un medic german care a autopsiat decedații de Covid-19 afirmă, inconștient, că toți ar fi murit oricum anul acesta, din cauza altor boli grave

Incredibil! Klaus Püschel, un cunoscut medic legist german, este de părere că toate victimele coronavirusului cărora le-a făcut autopsie ar fi murit în cursul acestui an din cauza comorbidități foarte grave.

Recent, medicul legist a afirmat, cu inconștiență, că „oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an” , referindu-se la persoanele infectate cu Covid-19

Medicul legist Klaus Püschel face autopsia pacienților din Hamburg decedați din cauza coronavirusului și este convins că boala este mai puțin gravă decât se crede în general.
De asemenea, Klaus Püschel susține că germanii ar trebui să învețe să conviețuiască și cu această boală, chiar fără carantină. Cum să afirmi așa ceva? Păi ce face Püschel aici? Se joacă cu virțile germanilor?…

Toate victimele coronavirusului cărora le-a făcut autopsia aveau comorbidități (alte boli) atât de grave, sublinia el inconștient, încât, „oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an”, și-a finalizat afirmația Püschel, fără să se gânderască deloc la posibilele consecințe!

Klaus Püschel este adeptul revenirii treptate la viața anterioară pandemiei și a rugat-o public pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, să înceapă imediat acest proces, deoarece „acum este momentul potrivit”.

O opinie asemănătoare cu a medicului legist din Hamburg are și psihiatrul Michael Schulte-Markwort:

„Nici una dintre cifrele pe care le cunoaștem nu justifică teama manifestată în Germania față de virus”, a declarat acesta (de asemenea inconștient de ce spune), potrivit libertatea.ro

PS. Pentru cei care își pun nîntrebări puerile de genul  ”a facut autopsie pe 3 pacienti sau pe 300?”, răspunsul este: Pe toți pacienții morți de Covid-19 în orășelul HAMBURG.

4 răspunsuri

  1. Ce bine ca mai sunt si ziaristi vigilenti . Felicitari pentru articol si sper ca in curand sa meargeti chiar mai departe cu demersul dvs. si sa dati la o parte pe acesti legisti „inconstienti”. Faceti dvs. autopsiile intr-un mod responsabil. Am fi mult mai linistiti si cel putin am afla adevarul.

  2. Un medic cretin. Revenirea este un risc si cine si-l asuma, n-are decat. Problema e de gandire. De gandire nazista. Ar trebui sa-si dea demisia. S-a facut doctor sa salveze vieti si are un juramant. Chiar si o ora, o zi, o luna, un an, Conteaza. Ei, oricum, nu raporteaza decat Comorbiditatile, chiar daca mai au si Virusul nou (care a grabit moartea pentru unii, dar a Provocat moartea pentru altii). Daca un infractor omoara o batrana pentru a-i fura bunurile, iar batrana mai avea 7 – 8 luni de trait, in Germania, Politia trece cauza mortii Diagnosticele batranei sau Crima ? Nimeni nu trebuie sa se creada stapan pe viata cuiva. Unii se cred Dumnezei si sunt, de fapt, depasiti de situatie. Acest doctor are un diagnostic grav la cap… Putea sa se exprime ALTFEL.

  3. Are dreptate medicul respectiv, care chiar a examinat morții, nu e doar părerolog.
    Guvernele și presa încearcă să bage pumnul în gură specialiștilor care spun adevărul. Guvernele nu vor să recunoască că au greșit promovînd isteria, fiindcă cei de la conducere și-ar primejdui cariera politică.
    Se minte cu nerușinare pretinzînd că au murit de covid toți cei care aveau întîmplător virusul în organism în momentul morții, deși moartea în covîrșitoarea majoritate a cazurilor n-are nici o legătură cu acest virus.
    #RaportăricapevremealuiCeaușescu https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/16/principalele-4-manipulari-pe-tema-covid-19-interviu-al-meu-in-ziua-de-vest/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri