Caută
Close this search box.

Un polițist din Timiș, sunat de Ludovic Orban: ”Să se termine cu goana după amenzi. Suntem în slujba cetățeanului”

Un polițist din Timiș. lider sindical, susține că a fost sunat de premierul Ludovic Orban, după ce s-a plâns, într-o postare pe Facebook, că polițiștii sunt încurajați să dea amenzi.

În urmă cu o zi, polițistul Valer Kovacs a povestit, într-o postare pe Facebook, că polițiștii sunt încurajați de șefii lor să facă un plan de amenzi.

„Cu toții vrem să aplicăm legea celor care o încalcă și merită! Să încercăm să prevenim înâti așa cum ne-a fost transmis de domnul Despescu. Mesajele de mai joi arată că se reproșează polițiștilor care nu au sancțiuni suficiente și se încurajează, ba chiar se felicită polițiștii care au mai multe amenzi.

Ieri, în jurul orei 20.00, colegul meu de patrulă a fost sunat de șeful direct și a fost întrebat câte sancțiuni are aplicate. Am fost și eu întrebat telefonic același lucru.

Oare de ce? În condițiile în care noi, la sfârșitul programului, întocmim raport cu toate activitățile desfășurate”, a scris polițistul.

După ce postarea sa de pe Facebook a apărut în presă, polițistul a fost sunat de premierul Ludovic Orban.

Atunci când mergi la intervenție 112 și te sună al doilea om în stat. Am avut deosebita plăcere să port un dialog, între mine ca sindicalist al polițiștilor, și prim-ministrul României, Ludovic Orban.

Mă bucur nespus că în urma demersurilor făcute de mine am primit confirmarea că s-a transmis șefilor în urmă cu două săptămâni să se termine cu goana după amenzi!

Dacă cineva vă va cere să aplicați sancțiuni nejustificate, să raportați, se face un abuz din partea superiorilor. Noi suntem în slujba cetățenilor, nu invers.

Sper să ajungă acest mesaj la toți șefii care nu au auzit ce s-a transmis.

Dacă al doilea om în stat a înțeles că există legea dialogului social și este încă în vigoare, ar trebui să înțeleagă și șefii noștri„, a scris polițistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri