Caută
Close this search box.

Un reputat profesor israelian lansează o variantă incredibilă. Coronavirusul ar dispărea în 70 de zile, cu sau fără măsuri sociale!

Profesorul israelian Isaac Ben-Israel. de la Universitatea din Tel Aviv, susţine că a realizat o analiză din care rezultă că noul coronavirus evoluează la fel, indiferent de măsurile sociale care se iau sau nu, precum şi că, după 70 de zile, ar dispărea, așa după cum scriu ziariștii unor publicații între care enumerăm The Telegraph, The Irish Sun sau Euro Weekly News.

Ben Israel este președintele Consiliului Național pentru Cercetare și Dezvoltare al Israelului, precum și al Agenției Spațiale din Israel.

Majoritatea statelor au luat, în mod firesc, măsuri radicale pentru combaterea coronavirusului. Lumea este ţinută în izolare, graniţele sunt închise şi economia s-a oprit în majoritatea statelor din cauza măsurilor de prevenție anti-COVID.

Cu toate acestea, un cercetător israelian susţine că indiferent de resticţii, rezultatul ar fi acelaşi: după 70 de zile noul coronavirus dispare, cu sau fără alte intervenţii. Varianta e atât de șocantă încât pare greu de crezut.

Profesorul Isaac Ben-Israel, şeful programului de Studii de Securitate la Universitatea Tel Aviv şi preşedintele Consiliului Naţional pentru Cercetare şi Dezvoltare susţine că analiza sa dovedeşte că noul coronavirus atinge maximele după 40 de zile de la apariţia în comunitate.

Restricţiile economice ar avea consecinţe devastatoare!

După cele 40 de zile, viralitatea coronavirusului scade rapid şi după 70 de zile dispare complet, indiferent de restricţiile care sunt sau nu aplicate de statele afectate. Ben-Israel susţine că închiderea economiilor majore are consecinţe devastatoare.

După calculele cercetătorului, câştigurile sunt reduse. Graficul infecţii zilnice, ca procent din numărul acumulat de infecţii, începe de la aproximativ 30%, dar scade la 10% după şase săptămâni, şi, în cele din urmă, atinge un prag de 5% o săptămână mai târziu.

“Analiza noastră arată că este un model constant în toate ţările”, scrie profesorul Isaac Ben-Israel (FOTO) într-un articol pe care l-a publicat în această săptămână.

“În mod surprinzător, acest model este comun pentru ţările care au impus restricţii severe, inclusiv blocarea economiei, precum şi ţările care au implementat o politică mult mai indulgentă şi au continuat viaţa în mod obişnuit”, susţine profesorul. https://www.telegraph.co.uk/news/2020/04/23/coronavirus-dies-within-70-days-no-matter-tackle-claims-professor/.

https://www.thesun.ie/news/5355735/coronavirus-outbreaks-expert/

https://www.euroweeklynews.com/2020/04/24/israeli-professor-says-coronavirus-covid-19-has-a-life-of-about-70-days-then-disappears/

 

Însă, în mod absolut firesc, nu există nu poate exista nicio ţară care să nu fi luat măsuri pentru combaterea noului coronavirus. Suedia a impus cele mai puţine restricţii, însă în această ţară continuă să se implementeze măsuri de oprire a răspândirii COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri