Caută
Close this search box.

Uniunea Salvaţi România va vota pentru decretul de prelungire cu 30 de zile a stării de urgenţă

usr

Uniunea Salvaţi România afirmă că va vota pentru decretul de prelungire cu 30 de zile a stării de urgenţă, anunţat, marţi, de preşedintele Klaus Iohannis.

„Este evident că nu am trecut de faza cea mai grea a pandemiei şi e nevoie în continuare de măsuri speciale. Noi, USR, am spus mereu că vom contribui cu toate puterile noastre la depăşirea momentului dificil prin care trecem”, precizează USR într-o postare pe Facebook.

Totodată, Uniunea cere Guvernului „să fie transparent, să comunice mai coerent şi să ia doar măsuri care sunt discutate cu toţi” actorii politici, economici şi sociali.

„Vom trece de această criză, dar contează enorm felul în care o vom face. Cu cât există mai multă încredere în societate, cu atât sunt mai mari şansele ca pagubele de pe urma situaţiei curente să fie limitate”, menţionează sursa citată.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României cu 30 de zile.

„Am emis astăzi decretul de prelungire cu 30 de zile a stării de urgenţă pe teritoriul României pentru a putea fi luate în continuare cele mai eficiente măsuri împotriva COVID-19”, a spus şeful statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri