Caută
Close this search box.

Vasile Dâncu, despre intenția anunțată și retractată de ministrul Sănătății referitoare la izolarea vârstnicilor: Era mai bine să spună ”Am gresit!”

vasile dîncu

”Ce efort imens de salvare a ministrului Tătaru care o spus o prostie la TV, parcă în Joia Mare. Acum însă este noua stea a politicii și trebuie salvat. Înțelegem asta, dar de ce prin minciună și campanie de denigrare a unui specialist”, scrie politicianul Vasile Dâncu pe pagina de socializare.

ERA MAI BINE SA SPUNA: AM GRESIT!
Ce efort imens de salvare a ministrului Tataru care o spus o prostie la TV, parcă in Joia Mare. Acum insa este noua stea a politicii si trebuie salvat. Intelegem asta, dar de ce prin minciuna si campanie de denigrare a unui specialist. Daca avea un consilier destept acesta il sfatuia sa iasa si sa-si ceara scuze. Sa recunoasca ca a spus o prostie. Doctorul din Husi a impresionat prin simplitate, mesaj direct si curajul cu care a umblat peste tot in tara infectată. Ar fi pastrat respectul tuturor pentru ca oricine poate gresi, mai ales cand e consiliat de smecheri de prin Bucuresti.Din pacate, i-au stricat politrucii imaginea unui om care parea normal si putea castiga increderea multora si in viitor.

Later edit. Cititi aceasta declaratie : Mulțumesc ministrului sănătății, Dr. Nelu Tataru care a spus acum la Digi că NU ESTE DE ACORD cu propunerea ca persoanele de peste 65 de ani să fie luate de acasă și duse în carantină! Acestă propunere aberantă a venit de la Streinu_Cercel. Omu acesta mă face să-mi pierde orice urmă de respect față de el, păcat de calitățile lui de medic care sunt foarte bune, dar caracterul lasă de dorit! Păi cum, domnu Cercel, nu vedeți ce măcel este în căminele pentru bătrâni? Mor pe capete și personalul medical și de asistență socială refuză să îi îngrijească? Așa vreți să ne duceți părinții la moarte? Mulțumesc d-lui Ministru Tătaru că a oprit asemenea zvon aberant!

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri