Caută
Close this search box.

Victor Ponta, despre prelungirea stării de urgenţă în România. „Dacă nu muncim, o să stăm 10 ani în criză economică”

victor ponta

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat, luni, trebuie să existe „un proiect foarte clar de întoarcere la muncă, nu întoarcere pe stadion, nunţi şi distracţie în parc” pentru că „dacă nu muncim, o să stăm 10 ani în criză economică”.

În cadrul emisiunii „Punctul culminant” prezentată de Victor Ciutacu, Victor Ponta a vorbit despre decizia preşedintelui Klaus Iohannis de prelungi starea de urgenţă cu încă o lună.

„Ar trebui să existe un proiect foarte clar de întoarcere la muncă, nu întoarcere pe stadion, nunţi şi distracţie în parc. Întoarcere la muncă, adică cu mască, cu mănuşi. Dacă nu muncim, o să stăm 10 ani în criză economic”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Fostul premier a afirmat că, în calitate de deputat, a dat un cec în alb privind instituirea stării de urgenţă, însă „în cele 30 de zile am văzut o mulţume de lucruri greşite”.

„Au ascuns tot felul de contrate. Am cerut să se revină la legea transparenţei. Au trimis români să lureze în alte ţări. Nu spun foarte clar cum sunt ajutate firmele româneşti. Dacă le mai ţinem o lună, două, o să moară definitiv”, a precizat Victor Ponta.

Liderul Pro România a spus că votul său nu va merge spre încă 30 de zile de stare de urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri