Caută
Close this search box.

VIDEO. Farmacia soției lui Nelu Tătaru vinde măști cu 15 lei, fără bon fiscal. Prejudiciu, evaziune, DOVEZI

nelu tătaru

GRAVITATE MAXIMĂ. Citim și ne crucim! Nu se poate să fie adevărat, NU VREM SĂ FIE ADEVĂRAT! Domnule Tătaru, spuneți-ne că nu-i adevărat!  În ce ne privește, ne-am dori și ne-am bucura sincer să nu fie sau SĂ NU FI FOST ADEVĂRAT!… DAR ESTE.

Din păcate, constatăm că, în chiar declarația de avere (DOCUMENT OFICIAL) a lui Nelu Tătaru, apare SC CRATAEGUS PHARMA srl din Huși, la rubrica rezervată soției. Pe cei care (încă) mai sunt sceptici, îi invităm să citească aici: http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2020/02/Tataru-Nelu.pdf

De asemenea, citiți mai jos despre faptul că, într-adevăr, soția ministrului Nelu Tătaru, mai precis doamna Rodica Tătaru, este FONDATOR și ADMINISTRATOR la Farmacia CRATAEGUS PHARMA. https://www.expose.ro/opencomp/crataegus-pharma-srl-18674838/

Iată și ancheta jurnalistică a celor de la ”Buna ziua Iași” – BZI:

„O filmare făcută cu camera ascunsă la farmacia Crataegus Pharma, din Huşi, judeţul Vaslui, administrată de soția ministrului Sănătății Nelu Tătaru arată că o mască se vinde la preţul de 15 lei, iar farmacista refuza să elibereze bon fiscal. „Ne pare rău, pentru măşti nu vă putem oferi bon fiscal”, spune farmacista clientului care a cumpărat 4 măşti, în două tranșe, pe care a dat 60 de lei, fără să primească bon fiscal! Este revoltător ca în farmacia unui ministru să se facă evaziune fiscală!”, scriu jurnaliștii de la Bună ziua Iași. 

În magazinele online o mască de protecție costă în jur de 3 lei. Profitul doamnei Tătaru pentru o singură mască este astfel de cel puțin 12 lei net, fără ca statul să încaseze vreun leu din tranzacție, deși acestuia ar trebui să-i revină între 3,89 lei și 4,40, în funcție de forma de impozit plătită. Din estimările noastre, o farmacie ca cea din filmare într-un oraș ca Huși vinde în medie 200 de măști pe zi, profitul zilnic ajungând la 2400 de lei, statul pierzând din aceștia cca 800 de lei, scriu cei de la Curentul. În cele 45 de zile de când pandemia a ajuns și la noi, Rodica Tătaru a făcut un profit frumușel de peste 100.000 de lei, iar statul a fost prejudiciat cu cca 36.000 de lei prin evaziune fiscală. Ce i-o fi trebuit soției de ministru să se preteze la așa ceva? Așteptăm explicații de la Ministerul Sănătății, încheie jurnaliștii de la Curentul.

Vezi video mai jos. Sursa Bună ziua Iasi, Curentul

https://youtu.be/grugD4B3sp0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri