Caută
Close this search box.

VIDEO. Fostul internațional de fotbal Ciprian Marica, prins în camera de hotel cu soția unui prieten

Ciprian Marica a fost unul din cei mai valoroși internaționali de fotbal ai României în primele două decenii ale acestui secol. pe lângă faptul că a jucat la echipe mari precum, VfB Stuttgart, Șahtior Donețk, Dinamo București, Getafe, Schalke 04, FCSB și altele, Narica a adunat 71 de prezențe în Naționala României, pentru care a marcat 25 de gtoluri. În prezent este patron al cunoscutului club de fotbal Farul Constanța, din Liga a II-a.

O întâmplare de anul trecut a explodat în presă zilele acestea.

Florin Muntean Junior, bărbatul înșelat de soția sa, Ana Muntean, cu Ciprian Maruca, și care a avut nedorita șansă să îi prindă în flagrant la hotel, este un fost jucător de baschet, campion european U18 la divizia B în 2006. El a avut o atitudine foarte elegantă și civilizată în acest caz.

Ciprian Marica a intrat recent în atenția presei tabloide, după ce o filmare din vara anului 2019 a fost publicată de Ziar de Cluj, în care acesta apare la bustul gol, acoperit doar de un prosop, într-o cameră de hotel din Ardeal.

Imaginile au fost filmate chiar de Florin Muntean Junior, iar femeia alături de care era Ciprian Marica la hotel era Ana Muntean, nimeni alta decât soția lui Muntean.

Menționăm că Florin Muntean Junior este fiul fostului director Transgaz, unul dintre liderii Partidului Național Liberal din Mediaș.

De asemenea, mai menționăm că înainte de întâmplarea nefericită din vara anului 2019, Florin Muntean Junior a jucat baschet la Gaz Metan Mediaș. De asemenea, fiul fostului director Transgaz a făcut parte din echipa României, campioană europeană U18 – divizia B, în 2006, alături de alte nume precum Vlad Moldoveanu, Titus Nicoară și Cătălin Baciu.

Chiar dacă și-a prins soția în camera de hotel cu Ciprian Marica, Florin Munteanu Junior a ales să nu întrerupă căsătoria care a început în anul 2015. Florin Muntean are vârsta de 32 de ani.

https://youtu.be/gzynnzmv5fw

Astfel că, chiar în urmă cu două săptămâni, Ana Muntean a fost în direct în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde candidează pentru titlul de cea mai hot mămică, fiind supusă la diverse probe.

Se pare că, după aventura cu Ciprian Marica, Ana Muntean a fost iertată de soțul ei. Mai mult decât atât, cei doi locuiesc împreună în continuare și se ocupă de creșterea copiilor lor. Intervenția ei la Tv arată faptul că în prezent este extrem de fericită în sânul familiei sale. Cu toate acestea, suspect rămâne faptul că, Ana Muntean și-a șters conturile de socializare. S-ar părea astfel că trecutul i-a cam șters zâmbetul de pe față… Video ZIUA DE CLUJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri