Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă atacă violent și îi acuză pe Iohannis și Orban de haosul de pe aeroportul din Cluj!

dăncilă

Viorica Dăncilă a afirmat că președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban sunt răspunzători de haosul de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Viorica Dăncilă, fost premier al României, a postat un mesaj pe contul de Facebook, în care vorbește despre haosul creat pe aeroporul din Cluj-Napoca, în momentul plecării muncitorilor români spre Germania, la cules sparanghel. Dăncilă îi acuză pe președintele Klaus Iohannis și pe prim-ministrul Ludovic Orban că sunt responsabili de situația creată.

„Am așteptat câteva zile pentru a vedea dacă cei care ne conduc își cer scuze pentru cazul de săptămâna trecută de pe aeroportul din Cluj-Napoca. N-au făcut-o, adăugând sfidare la insulta de care se fac vinovați împotriva tuturor cetățenilor români.

S-a permis cu bună știință, de la nivel înalt, ca starea de urgență și regulile de distanțare socială să fie încălcate pentru că guvernanții noștri nu pot pune interesul românilor mai presus de solicitările primite din plan extern. Președintele și premierul au știut, au avizat și au tăcut. Fie au sperat că nu se va observa, fie nu le-a păsat dacă se va observa.

Îi înțeleg pe cei care vor să meargă să muncească în străinătate. Ei n-au nicio vină. Vina este a autorităților, care impun reguli tuturor, dar permit senin încălcarea lor în urma unui telefon din străinătate.

Concluzia tristă: se pare că pentru domnii Iohannis și Orban, sparanghelul din Germania e mai important decât combaterea coronavirusului din România.

P.S. Dacă tot s-au gândit guvernanții noștri să ajute la repornirea economiei din altă țară, n-ar fi timpul să vină și cu un plan privind repornirea economiei românești? Dacă Guvernul Orban a fost prins nepregătit de criza coronavirusului, măcar sfârșitul ei să nu-l prindă tot așa!”, a scris Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri