Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă, reacţie promptă: „Îi solicit lui Marcel Ciolacu demisia de la conducerea PSD”

dăncilă

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă a reacţionat surprinzător marţi la scandalul privind proiectul prin care s-ar acorda autonomie sporită aşa zisului ţinut secuiesc.

Dăncilă consideră că preşedintele Camerei Deputaţilor şi, interimar, al PSD a fost ori neglijent, ori de rea credinţă, fapt pentru care îi solicită demisia din fruntea partidului.

„Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos și în egală măsură jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu.

Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD în declarația de presă de astăzi.

Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri