Caută
Close this search box.

Adrian Porumboiu: ”Ăla care dădea 2.000 a făcut pușcărie. Pe ăia care dădeau 50.000 sau 100.000 i-au lăsat în pace”

Adrian Porumboiu (69 ani), unul din cei mai valoroși arbitri din istoria fotbalului românesc, fost arbitru internaţional de top şi patron al echipei FC Vaslui, a vorbit pentru realitateasportiva.net despre aranjamantele uriașe din fotbalul românesc.
Luna aceasta, Cornel Dinu și Victor Pițurcă au vorbit despre cum Dinamo făcea blaturi în perioada comunismului.

Întrebat dacă se mai fac aranjamente în zilele noastre în fotbal, Adrian Porumboiu susține că echipe precum CFR Cluj sau Oțelul Galați au câștigat campionatul, în chiar anii trecuți, prin astfel de practici.

De asemenea, fostul finanțator al echipei FC Vaslui a amintit de Cornel Penescu, fostul patron al lui FC Argeș care a fost arestat pentru că a dat mită, și de Dan Adamescu, fostul finanțator al Oțelului Galați, care a fost arestat tot pentru dare de mită.

”Sunt lucruri care s-au petrecut. Ce puteam să iau, kilograme de aur? Video? Au fost multe situații. S-au perfecționat în zilele noastre. Uitați-vă la campionatele pe care le-au luat. Cum au luat titlul CFR-ul sau Oțelul, cu banii lui Adamescu.

L-au prins pe amărâtul ăla de Penescu și l-au dat exemplu. Ăla care dădea 2.000. Pe aia care dădeau 50.000 sau 100.000 i-au lăsat în pace. Sunt lucruri știute și sunt multe de spus, dar ele trebuie aranjate așa ca lumea.” a declarat Adrian Porumboiu, între altele, pentru realitateasportiva.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri