Caută
Close this search box.

Adrian Severin susţine că ar vrea să moară, să-şi întâlnească Creatorul, asemeni lui Pimen

Adrian Severin

Mesaj straniu lansat în spaţiul public de Adrian Severin, fost europarlamentar PSD, condamnat la închisoare cu executare, pentru corupţie. El soune că îl invidiază pe Pimen, care a plecat la „întâlnirea cu Creatorul său”.

„Arhipăstorul dreptcredincioşilor creştini din obcinile Bucovinei, IPS Pimen, a plecat să se odihnească în corturile drepţilor.

(…) Dacă invidia nu ar fi un păcat, l-aş invidia pe cel plecat la întâlnirea cu Creatorul său, pentru privilegiul de a părăsi la timp potrivit lumea de mizerii în care se chinuie azi sufletele noastre zilnic crucificate.

Am fost prezent la intronizarea IPS Pimen, oficiata sub conducerea unui tânăr Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, de conlucrarea cu care legăm mari speranţe de bine pentru neamul românesc. Am vorbit cu acel prilej la agapa care a urmat serviciului religios, într-o vreme în care Guvernul României respecta biserică şi o ajută spre binele ţării, fără a încerca să o domine spre profitul meschin al puterii seculare. A fost odată, că niciodată…”, a scris Severin, pe Facebook.

Severin a fost prezent, săptămâna trecută, la mitingul adepţilor teoriilor conspiraţiei, din Piaţa Victoriei. El a refuzat să vorbească cu jurnaliştii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri