Caută
Close this search box.

Alte 11 decese cauzate de Covid-19. Bilanțul morților în România ajunge la 1.137

Grupul de Comunicare Strategică anunță, marți seară, decesul a încă 11 români infectați cu noul coronavirus. Potrivit datelor oficiale, persoanele decedate sunt din județele Ilfov, Sibiu, Suceava, Bacău, Teleorman, Brașov, Timiș și București. Astfel, bilanțul deceselor cauzate de Covid-19 în țara noastră ajunge la 1.137.

Covid-19 l-a răpus și pe medicul Cătălin Bărbulescu de la Spitalul Universitar

Între persoanele decedate se regăsește și medicul Cătălin Bărbulescu de la Spitalul universitar din București. Acesta a fost infectat cu coronavirus și a pierdut lupta cu boala.

„Colegul nostru, dr Catalin Barbulescu a incetat din viata aseara. Gandul nostru sa urmareasca permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgenta sufera azi prima pierdere in aceasta lupta cu vremurile”, a transmis, pe Facebook, Spitalul Universitar de Urgență București.

Cine sunt ultimele victime ale coronavirusului în țara noastră

A 1127-a victimă este o femeie de 83 de ani din județul Ilfov. Aceasta a fost confirmată cu Covid-19 în data de 10 mai și a murit opt zile mai târziu. Comorbidități: obezitate, fibrilatie atriala paroxistica, hipertensiune arterială, diabet zaharat, boala renala cronica.

A 1128-a victimă este un bărbat de 86 de ani din județul Sibiu. El a fost confirmat cu virusul chinez în data de 12 mai și a murit la o săptămână distanță. Comorbidități: Boala cardio-vasculara, fibrilatie atriala. hipertensiune arterială gr.III. BPOC, boala Parkinson, boala renala chistica.

A 1129-a victimă este un bărbat de 44 de ani din județul Suceava. Data confirmării cu noul coronavirus este 6 mai, iar autoritățile i-au anunțat decesul în data de 18 mai. Comorbidități: Obezitate morbida, hipertensiune arterială, sindrom de apnee in somn, tiroidita cronică autoimuna.

A 1130-a victimă este un bărbat de 68 de ani din județul Bacău. autoritățile anunță confirmarea acestuia cu noul coronavirus în data de 15 mai, iar decesul a fost înregistrat patru zile mai târziu. Comorbidități: Sindromul Parkinsonian și fibrilatie atriala.

A 1131-a victimă este un bărbat în vârstă de 56 de ani din județul Teleorman. el a fost confirmat cu Covid-19 în data de 11 mai, iar în data de 18 mai a decedat. Comorbidități: hipertensiune arterială, infarct miocardic acut in antecedente.

A 1132-a victimă este o femeie de 64 de ani din județul Brașov. Aceasta a fost confirmată cu coronavirus în data de 14 mai și a murit în data de 18 mai. Comorbidități: AVC cerebelos, diabet zaharat tip II, fibrilatie atriala, boala cardiaca ischemica, insuficienta renala cronică acutizata, sindrom de citoliza.
hepatica

A 1133-a victimă este un bărbat de 41 de ani din județul Brașov. Acesta a fost confirmat cu Covid-19 în data de 30 aprilie și a murit în data de 10 mai. Comorbidități: Leucemie mieloida cronica, trombocitopenie nespecifica și anemie de etiologie mixta.

A 1134-a victimă este o femeie de 66 ani din județul Timiș. A fost confirmată cu coronavirus în data de 6 mai șia decedat în data de 19 mai. Comorbidități: Insuficienta renala cronica in program de hemodializa și hipertensiune arterială.

A 1135-a victimă este un bărbat de 65 ani din municipiul București. Este borba despre medicul Cătălin Bărbulescu de la Spitalul universitar din Capitală. El a fost diagnisticat cu Covid-19 în 15 aprilie și a decedat în data de 18 mai. Comorbiditati: Tumora cap de pancreas. Diabet zaharat tip II. Hepatita virala C. HTA

A 1136-a victimă este o femeie, 82 ani, municipiul București. Aceasta a fost confirmată ca fiind infectată cu SARS-CoV-2 în data de 9 mai, iar decesul a fost înregistrat în 17 mai. Nu sunt precizate comorbiditățile.

A 1137-a victimă este un bărbat, 63 ani, județ Brașov. El a fost confirmat cu Covid-19 în data de 1- mai și a decedat în ziua de 19 mai. Nici în cazul acestuia nu sunt precizate posibile comorbidități.

Bilanțul de covid-19 a ajuns la 17.191. Sunt 193 de pacienți la ATI, iar peste 10.000 de persoane s-au vindecat

Grupul de Comunicare Strategică anunță, marți, 155 de noi cazuri de coronavirus, descoperite în ultimele 24 de ore. Astfel, bilanțul total al epidemiei de Covid-19 în țara noastră ajunge la 17.191. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.166 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, 1.126 persoane diagnosticate cu infecție cu Covid-19 au decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri