Caută
Close this search box.

Andrea Bocelli a dezvăluit că a avut COVID-19 şi acum donează plasmă

Tenorul italian Andrea Bocelli a dezvăluit că a suferit de COVID-19, dar că a avut simptome uşoare, la fel ca soţia şi cei doi copii ai lor.

Artistul a făcut aceste mărturisiri marţi, la ieşirea din spitalul din Pisa, unde s-a prezentat pentru a dona plasmă, transmite agenția EFE.

Bocelli a făcut testul pe 10 martie, care a ieşit pozitiv, dar a fost în cea mai mare parte asimptomatic, doar cu puţină febră, a declarat presei.

„Sincer, când că mi-am dat seama că sunt infectat, am sărit în piscină pentru că mă simţeam bine”, a declarat artistul, potrivit Agerpres.

O dată cu el au fost testaţi pozitiv şi soţia sa, Veronica Berti, şi cei doi copii ai lor, Amos şi Matteo, însă nici unul nu a prezentat simptome relevante.

Andrea Bocelli a venit împreună cu soţia sa marţi dimineaţă la spitalul Cisanello din Pisa, ambii purtând mască de protecţie, pentru a dona plasmă şi a contribui astfel la cercetarea în domeniul acestei boli.

Într-un comunicat, spitalul i-a mulţumit artistului pentru această donaţie, care va fi folosită în cadrul studiului ”Tsunami”, un experiment naţional care va testa eficienţa plasmei imune de la pacienţii care au trecut prin boala COVID-19, în scopul dezvoltării unui tratament împotriva coronavirusului.

În timpul convalescenţei, tenorul s-a implicat în numeroase acţiuni caritabile pentru a ajuta la combaterea noului coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri