Unul dintre angajații de la fabrica Ford din Craiova a fost diagnosticat pozitiv la coronavirus, anunță compania printr-un comunicat de presă.

Este vorba despre o angajată, care a fost testată pozitiv la o clinică privată din Craiova și care acum se află sub supraveghere medicală la spital, unde este testată din nou.

“Am notificat imediat angajații care au fost în contact apropiat cu angajata noastră și le-am cerut acestora să rămână în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Sănătatea și siguranța angajaților este principala noastră prioritate.

Am urmat în totalitate protocoalele Ford aflate în vigoare la nivel global și lucrăm în strânsă legătură cu Direcția de Sănătate Publică Dolj (DSP), care va decide dacă este necesară o investigație epidemiologică pentru angajații care au lucrat cu şi în apropierea persoanei infectate.

Vom monitoriza situația și ne vom conforma instrucțiunilor autorităților locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19″, se mai arată în comunicatul citat de TVR.

256 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here