Caută
Close this search box.

Arafat: Solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepți

raed arafat

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, susține că infectarea cu noul coronavirus continuă în rândul românilor și postează pe pagina sa de Facebook evoluția cazurilor noi înregistrate în această săptămână. „Solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepți și să respecte regulile de distanțare, indiferent cât de greu le este ”, scrie Arafat pe Facebook.

Pentru cei care pun la îndoială încă faptul ca infecția cu COVID 19 continuă, iar cifrele nu sunt în scadere, precizează Raed Arafat pe Facebook.

„Iata ce s-a intamplat in ultimele 4 zile:

Luni- 349 cazuri noi

Marti- 325 cazuri noi

Miercuri- 270 cazuri noi

Azi Joi- 392 cazuri noi

Pana acum din pacate am depasit 850 de decese.

Pe plan mondial până acum s-au confirmat 3.846.226 de persoane și au decedat din păcate 265.873 de persoane, iar pandemia este doar la începutul ei”, scrie Raed Arafat pe Facebook.

„De aceea solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepți și să respecte în continuare regulile de distanțare, indiferent cât de greu le este și indiferent ce păreri sau „trăzneli” citim pe rețelele de socializare sau ascultăm în spațiul public. Am ajuns la o faza hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine, și ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri și ideea că totul este bine și că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate și incorecte. Unii chiar încearcă să convingă populația că boala nu ar există și că totul ar fi o invenție și o conspirație, însă mă întrebă dacă vreunul dintre aceștia se va simți pentru un moment responsabil pentru îmbolnăvirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false și manipulative răspândite de acesta. Eu va rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă, indiferent ce vi se spune, pentru că regretul vine prea târziu și cu costuri care pot fi foarte mari!”, își încheie Raed Arafat mesajul pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri