Caută
Close this search box.

Au apărut primii români care nu pot face coronavirus. De necrezut cine sunt aceștia

Un șoc între multe altele, după noile reglementăro, legi și ordonanțe care au apărut la debutul stării de alertă.

În pofida faptului că unul din principiile fundamentale ale Uniunii Europene – pe care altfel foarte corecții noștri politicieni o invocă permanent, la orice pas – este NEDISCRIMANREA, în toate privințele, iată că abia s-a intrat în starea de alertă, de vineri 15 mai, că s-a și  creat o discriminare evidentă.

Astfel, la revenirea în țară, parlamentarii români, precum și europarlamentarii, nu intră în niciun fel de carantină, nici acasă și nici în altă parte, chiar dacă vin din zonele cele mai ”roșii” ale continentului, pline de coronavirus, mult mai des întâlnit acolo decât în România.

Asta în timp ce muritorii de rând, adică toți ceilalți, fac cele 14 zile, fără probleme, fie în centre instituționalizate, fie acasă. Apropo, am văzut chiar vineri, la TV, imagini cumplite de la un centru de carantină din Tr. Măgurele, unde carnea (pregătită pentru masa celor aflați în carantină) era pusă în ligheane insalubre, direct pe caldarâm, foarte aproape de ghena de guno. Șii era spălată cu furtunul…

Se pare că, dacă au imunitate parlamentară, înseamnă că aleșii poporului au și imunitate la coronavirus. Probabil că membri CNSSU știu ei ce fac, iar noi nu am aflat încă. Ne bucurăm enorm că au apărut, în sfârșit primii români despre care știm sigur că nu pot lua coronavirus, oriunde ar fi mers prin Europa sau prin lume. Asta chiar dacă am avut deja parlamentari români infectați cu coronavirus.

S-au imunizat între timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri