Caută
Close this search box.

BBC News va promova în întreaga lume frumuseţile României

bbc news

Celebrul realizator al documentarului Wild Carpathia, Charlie Ottley, care a promovat România pe cele mai cunoscute posturi TV din întreaga lume, a rămas în ţara noastră în perioada pandemiei.

Charlie Ottley și Oana Mihai, coproducător Wild Carpathia, au vorbit la TVR despre planurile lor:

”Am luat decizia de a rămâne aici deoarece am dorit să facem ceva pentru industria turismului din România, pentru a ajuta peroanele care rămân fără slujbe. Am decis să facem acestă campanie de promovare a României pe BBC World. Frumusețile României vor fi promovate pe BBC World News în întreaga Europă, în Orientul Mijlociu și în America de Nord…. Postul are o audiență de 465 de milioane de telespectatori.

Dorim ca România să fie promovată și prezentată în acestă perioadă pentru a convinge turiștii să vină și să descopere minunatele peisaje ale țării.

Totul se va schimba, oamenii vor dori să călătorească pe distanțe scurte și în zone sigure, de aceea,  România este una dintre destinațiile cu un foarte mare potențial, pentru acestă categorie de turiști. Credem că oamenii își vor schimba și atitudinea față de natură.

Dorim ca oamenii din România să susțină țara în aceste momente și să-i încurajăm să-și facă prima călătorie sau călătoriile din această vară în țară, să descopere minunatele peisaje”, a declarat Charlie Ottley, potrivit RFI.

Cel de al cincilea episod intitulat „Wild Carphatia”a fost filmat integral în timpul iernii trecute și este un documentar de o oră ce prezintă viața în condiții de iarnă în Carpați, dar și alte evenimente și tradiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri