Caută
Close this search box.

Carmen Tănase, vehementă: Statul are obligaţia să acorde daune breslei mele

Carmen Tănase

Carmen Tănase a vorbit despre criza provocată de coronavirus care i-a afectat puternic pe actori.

„Eu nu văd continuarea profesiei noastre cu masca pe faţă şi nici cu circuite din astea ca la spital. Nu se poate face aşa această meserie şi, cu o simplă căutare pe Google, Declaraţia Universală a Drepturilor Omului este simplu de găsit. Omul o va citi şi va constata că absolut toate punctele din această declaraţie sunt călcate în picioare, în acest moment. Şi mă întreb de ce? Cred că nicio pandemie şi nimic pe lumea asta nu este un cec în alb pentru încălcarea drepturilor omului. Şi mă refer la dreptul de a munci, dreptul la educaţie, dreptul la cultură, dreptul la sănătate.

„Profesia mea este cea mai atacată”

Nu vreau să vorbesc doar despre profesia mea… Profesia mea, sigur, este cea mai atacată. Practic nu mai există obiectul muncii şi nici nu prea văd să intereseze pe cineva. Profesia mea trebuie făcută în condiţii normale. Dacă nu se mai poate, atunci cred că statul are obligaţia să compenseze şi să acorde daune breslei mele care a avut cumplit de suferit în această perioadă”, a declarat Carmen Tănase, la Antena 3.

„Eu, personal, până nu voi putea să îmi fac meseria aşa cum am învăţat să o fac, nu mă voi întoarce la lucru”, a menționat actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri