Caută
Close this search box.

Cătălin Berenghi afirmă că Marcel Ciolacu ar fi fost atacat energetic

cătălin berenghi

Cătălin Berenghi, unul dintre reprezentanţii naţionalismului extremist, susţine că liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost atacat energetic de globalişti, de aceea i s-a rău în conferinţă de presă.

„ATAC ENERGETIC/PSI, ASUPRA LUI CIOLACU. Există foarte mulţi oameni antrenaţi Psi în România şi alte ţări care pot sta liniştiţi acasă în fotoliu, la mii de kilometri, se concentrează iar tu ca individ poţi face stop cardiac, ameţeli, pierderea lucidităţii, moleşeala şi chiar somn în timp ce vorbeşti. Vezi cazul Vadim Tudor, Florian Coldea şi azi Marcel Ciolacu.

Astăzi în România opoziţia este foarte importantă, altfel dictatura globaliştilor, rezistenţilor va pune stăpânire pe ţara noastră”, a scris Berenghi, pe Facebook.

Spitalul Militar a anunţat, printr-un comunicat de presă, că liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o cădere de calciu.

„În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a prezentat, în cursul acestei zile, la Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ‘Dr. Carol Davila’ pentru un episod lipotimic.

Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, AŢI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: episod lipotimic recent – în observaţie etiologică, hipocalcemie frusta”, se arată în comunicatul transmis duminică de Spitalul Militar.

Unitatea medicală menţionează că, în conformitate cu procedurile, lui Marcel Ciolacu i s-au recoltat probe şi pentru COVID-19, rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este în lucru.

„Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibare hidro-electrolitica. La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare”, a anunţat Spitalul Militar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri