Caută
Close this search box.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost rebotezată în mod inadmisibil. Biserica este scandalizată

Un internaut, care are acces la Google Maps, a modificat numele Catedralei Mântuirii Neamului, din București, fapt ce a provocat un mare scandal în în Biserica Ortodoxă din România.

Astfel, de câteva zile, imensa Catedrală, care era marcată pe Google Maps cu numele ei real, a fost rebotezată de un internaut fără frică de Dumnezeu, în ”Catedrala Prostirii Neamului”.

În cursul zilei de sâmbătă, tot mai multe persoane au reclamat acest aspect, vestea răspândindu-se printre credincioși, care au început să ”incingă” telefoanele de la Patriarhia Română.

La această situație, crede deputatul PNL Daniel Gheorghe, s-a ajuns ca urmare a faptului că, în ultima vreme, tot mai multe persoane au început să ducă o campanie împotriva BOR, în mediul online, acolo unde Biserica, dar și PNL-ul, lipsesc cu desăvârșire.

„Când vă spun că noul anti-creștinism totalitar este un pericol real și direct vă luați de mine! Da, anarho-bolșevismul secularist, cu apucături fascistoide îndoite de aerul împuțit de joint-uri, este o realitate a postmodernismului marcat de aneantizare și lipsă de omenie! Cineva a intervenit în cel mai stupid mod posibil pe harta google cu un mesaj ofensator la adresa întregii comunități ortodoxe românești. Este primul pas în violența simbolică la care Biserica Neamului Românesc este tot mai expusă de către noii extremiști”, a scris Daniel Gheorghe sâmbătă seară pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri