Caută
Close this search box.

Tristeţe mare. Cine a fost doctorul Cătălin Bărbulescu, medicul răpus de coronavirus

cătălin bărbulescu

Sute de mesaje ale foştilor pacienţi ai doctorului Cătălin Bărbulescu, după ce Spitalul Universitar din Bucureşti a anunţat că acesta a fost ucis de coronavirus.

„Nu pot să cred! Am fost pacienta dumnealui, m-a salvat de cancer! A avut grijă de mine, m-a ajutat şi îmbărbătat timp de trei ani. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest doctor şi OM minunat ! Ai grijă Doamne de sufletu lui bun! Condoleanţe familiei!”, a scris o româncă, pe pagina Spitalului Universitar.

„Dumnezeu să îl odihnească!Am avut onoarea să lucrez cu dumnealui! Un OM cum rar se poate întâlni, un medic de excepţie, un coleg în adevăratul sens al cuvântului! Drum lin suflet bun! Cu siguranţă vei ajunge în Rai!”, este mesajul unei foste colege a doctorului.

„Tatăl meu trăieşte datorită lui, of, Doamne, am pierdut un om extraordinar, un doctor incredibil. Îmi pare atât de rău…”, este un alt mesaj.

 

Şi Lucian Mîndruţă anunţă că l-a cunoscut pe acest doctor. El a avut grijă de tatăl lui vitreg.

Cătălin Bărbulescu, medic chirurg toracic la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), a murit din cauza coronavirusului. Medicul avea 65 de ani. Decesul medicului a fost anunţat pe pagina de Facebook a spitalului.

„Colegul nostru, dr Cătălin Bărbulescu, a încetat din viaţa aseară. Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgenţă suferă azi prima pierdere în această luptă cu vremurile”, anunţa Spitalul Universitar.

Şi Ecaterina Petrescu Botoncea, medic primar AŢI de la Spitalul Judeţean Târgovişte, a confirmat decesul medicului Bărbulescu.

„Cu tristeţe nemăsurată anunţăm pierderea colegului nostru, Cătălin Bărbulescu, medic chirurg toracic la Spitalul Universitar Bucureşti, învins de COVID-19, în cursul serii precedente, după o lună de suferinţă.

Ne-a fost coleg mulţi ani la Târgovişte, Spital Mănăstirea Dealu, unde şi-a dovedit dăruirea profesională, nobleţea şi umanismul. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris medicul, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri