Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu spune că Marcel Ciolacu e o momâie împăiată

Codrin Ştefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, profita de faptul că Adrian Năstase l-a dat în judecată pe Klaus Iohannis, pentru a lansa un nou atac la adresa conducerii PSD.

„Adrian Năstase i-a dat în judecată pe Orban şi Iohannis! Şi foarte bine a procedat! Un mesaj clar că, în faţa unor abuzuri incredibile, trebuie să lupţi, nu să pleci capul! Să fii demn şi curajos, nu momâie împăiată. Poate înţeleg şi colegii mei din PSD ce înseamnă să ai coloana vertebrală!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Ştefănescu nu este la primul atac la adresa lui Ciolacu. A doua zi după ce Ciolacu a leşinat în conferinta de presă, Ştefănescu l-a făcut mămăligă pe şeful PSD.

„Multă lume a început să-l regrete pe Liviu Dragnea. Şi PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajoşi care spuneau adevărul. Direct şi fără ocolişuri! Care rupeau ecranele tv în confruntări deschise cu dubioşii aflaţi azi la guvernare. Bărbaţi hotărâţi, nu sclifosiţi speriaţi de propriile umbre. Bătăioşi adevăraţi, nu mămăligi! Şi ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Să dea de pământ cu toată gaşca asta galben-portocalie. Care ne sufoca,cu prostia şi incompetenţa lor, fără să aibe nimeni nici măcar o reacţie…”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri