Oamenii care au protestat în Piața Victoriei în prima zi a stării de alertă sunt „inteligenți asimptomatici”, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Sunt oameni care își bat joc de munca medicilor, de cei care s-au îmbolnăvit de COVID-19 și de cei care au murit, a declarat gazetarul.

„Săptămâna trecută pe ideea asta ne-am despărțit, v-ați speriat că doresc moartea proștilor. Am spus că nu doresc moartea nimănui pentru că proștii sunt necesari într-o societate. Nu poate fi definită calitatea umană fără prezența contrariului ei.

E nevoie și de asftel de oameni pe care nu o să-i numesc proști, o să-i numesc inteligenți asimptomatici. Nu prezintă semne, dar probabil că sunt foarte inteligenți.

Hai să vorbim de omenia acestor oameni prezenți în piață. Chiar când dânșii se frăsuiesc pe acolo, mai avem câte un anunț: au murit încă 14 oameni.

Acești oameni nu se gândesc nici un moment, pentru că sunt inteligenți asimptomatici și pentru că sunt nesimțiți, că își bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale în aceste două luni, munca uneori eroică, își bat joc de cei care s-au îmbolnăvit și au suferit în spital, în niște condițiii date de COVID groaznice, își bat joc de morți.

Am văzut două hoituri politice, domnul pușcăriaș Adrian Severin și domnul actor de mâna a treia, mult spus, Bogdan Stanoevici, care a fost ministru pentru diaspora în guvernele PSD, care au venit în ideea că poate găsesc să-i mai asculte cineva în legătură cu ce scot. Dl Severin le explică oamenilor, îi povățuiește, ne putem gândi ce anume scoate pe gură. (…)

Inteligenții asimptomatici ne cred pe toți ceilalți care nu am venit în piață niște tâmpiți care cred că există pandemie, care cred că oamenii care zac acum la morgă sunt de fapt machiați, vopsiți vânăt pe față, că nu sunt morți, nu a murit nimeni, nici în America nu au murit 80.000 de oameni, nici vorbă, au murit de altceva, de guturai.

Acești inși cu siguranță sunt antivaccin, sunt convinși că există o conspirație mondială care dorește să ne bage tuturor cipuri în cap, că țâșnesc covizi proaspeți din antenele 5G. Au lucrurile astea foarte clare în cap, iar noi ceilalți, cei care purtăm mască, cei care păstrăm distanța – și nu ne e bine deloc așa – toți ceilalți suntem niște tâmpiți.”, a spus CTP la Digi24.

2.702 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =