Caută
Close this search box.

Cum arată întoarcerea la grădiniță după coronavirus. Copii de trei ani, obligați să se joace singuri, fiecare în ”pătrățelul” lui

O fotografie surprinsă în curtea unei grădinițe din Franța a stârnit numeroase discuții pe rețelele sociale, mulți oameni arătându-se șocați de felul în care ne-a schimbat viețile pandemia de coronavirus.

În imaginea făcută publică pe Twitter pot fi văzuți câțiva copii de trei și patru ani, care sunt obligați să se joace în curtea grădiniței, singuri, în spații de izolare.

Dacă înainte copii din grădinițe se jucau împreună, iar distracția era în toi, acum, în timpul pandemiei de coronavirus, ei au fost obligați să se joace singuri, în pătrate trasate de educatoare, pentru a respecta distanțarea socială.

Această fotografie a fost surprinsă în orășelul Tourcoing, situat la granița cu Belgia.

”Nu pot să trec peste această imagine.”, a scris istoricul Laurence De Cock, care a postat imaginea pe Twitter: ”E sfâșietoare. Nu putem numi asta grădiniță. Poza asta va sta în manualele de istorie”, a mai scris el.

De asemenea, pe internet au apărut alte imagini în care copii sunt nevoiți să ia lecții la distanță, pentru a respecta distanțarea socială.

”Copiii se joacă, dansează, sar și râd împreună, dar fiecare din pătrățelul lui. Ceea ce am văzut nu e o pedeapsă.”, a spus și jurnalistul Lionel Top.

Alți internauți și-au exprimat, de asemenea, dezaprobarea față de această imagine.

”Nu am văzut niciodată o imagine mai sfâșietoare.”, a comentat Myriam Cau.

”E inuman. Ce oroare.”, a comentat altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri