Caută
Close this search box.

De ziua lui, un jurnalist a făcut cadouri oamenilor nevoiași

Un număr de 140 de copii şi bătrâni s-au bucurat de cadourile primite cu ocazia zilei de naştere a jurnalistului Mihai Căldăraru, care a împlinit 34 de ani.

El însuşi provenind dintr-o casă de copii, Mihai organizează periodic astfel de acţiuni caritabile tocmai pentru a sprijini copiii cu situaţii delicate, dar şi bătrânii rămaşi fără ajutor.

„Dăruiesc ziua mea de naștere celor cărora le dedic misiunea personală! Trăim vremuri neobișnuite, vremuri dificile și provocatoare, vremuri în care trebuie să ne prioritizăm cheltulielie, dar o faptă bună va avea întotdeauna același efect atât pentru cel care o face, cât și pentru beneficiarul direct. În aceste momente de cumpănă, vin către voi cu rugămintea de a fi alături de mine în campania umanitară de ziua mea, în care sunt implicat de mai bine de 4 ani. Este o campanie în care cred și care știu că produce mult bine celor care au cea mai mare nevoie: copiilor și familiilor din medii rurale defavorizate”, a afirmat Mihai Căldăraru.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții – AEDOPS, asociație coordonată de Mihai, in perioada 11-13 aprilie,  a mai derulat o campanie umanitară, în Valea Călugărească, Boldeşti şi Urlaţi, unde a oferit pachete cu alimente de bază şi materiale de igienă extrem de utile pe timpul pandemiei. Mai recent, o acţiune similară a avut loc în localitatea Segarcea Vale din Teleorman, unde, cu ajutorul preoţilor, voluntarii asociaţiei au dus pachete cu alimente şi bunuri esenţiale, au mai spus reprezentanţii asociaţiei non-profit, care au precizat ca telefon de contact pentru cei care doresc mai multe detalii în legătură cu acțiunile derulate numarul 0722/707.022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri