Caută
Close this search box.

Declarat mort în 2016, un fost jucător al lui Schalke a fost văzut în Germania

Un fost fotbalist al clubului Schalke 04 Gelsenkirchen, declarat mort în ianuarie 2016, în Republica Democrată Congo, a fost văzut în weekend în Germania, scrie ziarul Bild, citat de site-ul eurosport.fr.

Hiannick Kamba a fost format la juniorii lui Schalke, unde a jucat ca fundaş dreapta, alături de Manuel Neuer.

Declarat mort în RD Congo pe 9 ianuarie 2016 după un presupus accident de circulaţie, el este în viaţă şi a fost fotografiat în weekend în Bazinul Ruhr. Potrivit Bild, citat de Agerpres, soţia lui Kamba este suspectată că a încasat banii din asigurarea de deces.

În vârstă acum de 33 de ani, Kamba lucrează ca tehnician chimist la un furnizor de energie, nu departe de Gelsenkirchen.

În 2018, fostul jucător s-ar fi prezentat la ambasada Germaniei de la Kinshasa, capitala RD Congo, pentru a spune că anunţul decesului său a fost o minciună. Afacerea nu a fost mediatizată atunci, doar anchetatorii ocupându-se de acest dosar.

FOTO: givemesport.com

„Hiannick Kamba a indicat că a fost abandonat de nişte prieteni în timpul nopţii în Congo în ianuarie 2016. El ar fi fost lăsat fără acte, fără bani şi fără telefonul mobil”, a explicat procuroarea Anette Milk pentru Bild.

Aşteptând ca fostul jucător şi soţia sa, cu care are un fiu în vârstă de zece ani, să fie judecaţi, justiţia germană continuă investigaţiile, în încercarea de a afla dacă certificatul de deces emis în Congo a fost falsificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri