Traian Băsescu atacă extrem de vehement și fără menajamente Guvernul PNL, după ce a văzut imaginile cu românii care se înghesuiau, de o manieră infernală, unii peste alții, să intre în țară pe la vama Nădlac, fără a mai putea ține cont de restricțiile impuse de autorități.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a luat foc după ce a văzut imaginile televizate cu românii care se înghesuiau, umăr la umăr, să intre în țară pe la Vama Nădlac, fără să se respecte distanțare socială. Au așteptat peste 5 ore, la cozi interminabile de mașini, fără apă, fără mâncare și cu copii mici după ei.

„Eu, privind imaginile, văd, fără dubii, tot managementul guvernamental și prezidential. Acolo (la Guvern) în afară de Cîțu, care este singurul care gândește, e așa, o vraiște.
Fiecare se pune pe el în valoare fără să încerce să gândească pentru ziua de mâine. Nu este un guvern care să ia măcar nota 2 pentru situația care s-a creat.
Pentru că, un Guvern poate să anticipeze. Cât de…încerc să nu folosesc cuvinte…cât de….să fii să nu-ți dai seama că vei rămâne dezbrăcat trei zile, cu gol de legislație?”, a declarat Traian Băsescu la România Tv.

Au trecut trei zile de la încetarea Stării de Urgență și, totodată, instituirea Stării de Alertă, și deja s-a creat o situație periculoasă, cu risc mare de infectare.

Începând de sâmbătă și continuând și duminică, Vama Nădlac a fost luată cu asalt de români, care au stat 24 de ore, pur si simplu, claie peste grămadă, fără să respecte (nici nu prea mai aveau cum) restricțiile împotriva noului coronavirus.

Situația a fost total scăpată de sub control, cel puțin pe alocuri, deși au fost trimise mai multe echipaje ale forțelor de ordine de la Poliția de Frontieră și Jandamerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here