Caută
Close this search box.

”El e soțul meu, iar ea e soția noastră!”

Un cuplu s-a „căsătorit” cu o femeie, în Statele Unite ale Americii, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc, duminică, în curtea din spatele casei lor. Cei trei au explicat cum fncționează relația lor.

Jon Kaufman, în vârstă de 45 de ani, casnic, și Melanie Kaufman, în vârstă de 41 de ani, care lucrează ca moașă, s-au căsătorit cu iubita lor comună, Judy Bame, în vârstă de 36 de ani.

Totuși, căsătoria lor este „oficială” doar pentru ei, deoarece aceasta nu poate fi făcută legal, între trei persoane.

Cei trei amorezi locuiesc împreună de un an și jumătate, în apropiere de Denver, Colorado. Dorm în același pat, în care bărbatul ocupă locul din mijloc.

Jon, Melanie și Judy s-au cunoscut în urmă cu 11 ani și au avut „chimie imediat”. Însă, la acea vreme, Judy, care lucrează ca marketing manager, avea o relație cu un alt bărbat.

 

Abia în anul 2018 au reușit să dea toate cărțile pe față și să își înceapă relația, în formulă de trei.

„Partidele de amor sunt uimitoare. Facem tot ce putem ca de fiecare dată să fim toți trei implicați. Însă, dacă uneori nu este posibil, nu există gelozie. Alți oameni care au relații în trei sunt deschiși să experimenteze și cu alți oameni, dar noi nu. Suntem ca un cuplu obișnuit, doar că suntem trei”, a explicat Melanie.

Melanie este singura dintre cei trei care are parte și de sprijinul părinților, în privința relației ei atipice.

Cei trei au povestit că au pierdut și mulți prieteni, păstrându-i doar pe cei care au „o atitudine pozitivă” față de relația lor. Între prietenii lor, se și un alt trio de amorezi.

Jon, Melanie și Judy au explicat că o relație amoroasă în trei poate fi mai interesantă, dar presupune și o mai mare responsabilitate și nevoie de comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri