Caută
Close this search box.

Europarlamentarul PSD Chris Terheş a demisionat din partid şi se mută la grupul extremiştilor antieuropeni

chris terheş

Europarlamentarul Chris Terheş a anunţat că demisionează din PSD. El a spus că se va înscrie în Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni.

„Azi mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar S&D, pentru a mă înscrie în Grupul ECR (Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni), din care face parte ECPM (Mişcarea Politică Creştină Europeană), partid politic european la care este afiliat PNŢCD (n.r.: şi din care face parte de exemplu Alternative fur Deutschland, o falangă filorusă din politica germană, ori partidul de extremă dreapta din Danemarca).

Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui Protocol între PSD şi PNŢCD, semnat într-o conferinţă de presă, de preşedinţii celor două partide. Protocolul stabileşte colaborarea celor două partide, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, precum şi a democraţiei constituţionale în România.

Le mulţumesc şi pe această cale colegilor pentru bună colaborare pe care am avut-o în cadrul Delegaţiei. Ca membru în Grupul ECR – care susţine o Europă a democraţiei şi naţiunilor – voi promova, în numele PNŢCD, toate iniţiativele favorabile României”, a scris Terheş, pe Facebook.

Terheş a fost impus pe listele PSD de Dan Voiculescu, alături de Maria Grapini şi Carmen Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri