Caută
Close this search box.

Explozie puternică urmată de incediu la un bloc!

Două persoane au fost afectate de o explozie care a avut loc duminică după-amiază la parterul unui bloc. Explozia a fost urmată de un incediu într-unul din apartamentele blocului, informează Agerpres.

Un bărbat s-a ales cu arsuri, iar o femeie a făcut atac de panică Blocul cu zece etaje se află situat pe bulevardul Nicolae Iorga din Iași.

”În urma exploziei la UPU au fost aduse două persoane. Cel mai grav este un bărbat în vârstă de 50 de ani, care prezenta arsuri pe 7% din faţă şi mâini, intoxicaţie cu fum. El a fost adus conştient, în şoc post traumatic. A fost preluat de un echipaj SMURD. Cealaltă victimă, o femeie de 76 de ani, prezenta leziuni minore la nivelul uneia dintre mâini. Ea a suferit un atac de panică. Este îngrijită de un echipaj de prim-ajutor”, a precizat medicul Diana Cimpoeșu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de transport victime multiple şi trei autospeciale de stingere cu spumă.

”În urma incendiului au ars bunurile din bucătărie şi au fost deteriorate şi cele două camere. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc. Cauza probabilă de producere a exploziei este în curs de stabilire”, a spus Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

La intervenție au participat și câteva echipaje de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri