Caută
Close this search box.

Fără precedent. Discuții despre microciparea populației, cu copiii în prim plan

Medicul Adina Alberts a postat pe pagina ei de Facebook o declarație extrem de controversată a premierului israelian Beniam Netanyahu. Se pare că acesta ar vrea să introducă un fel de senzori, pe care unii îi numesc chiar microcipuri, tuturor oamenilor. Și în primul rând copiilor.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a făcut o declarație zdruncinătoare: „Am vorbit cu liderii noștri din tehnologie în vederea găsirii unei metode de a măsura [distanța dintre oameni], precum senzorii. De exemplu, toate persoanele, în special copiii – vreau ca micuții să fie primii – să poarte un senzor care să activeze o alarmă atunci când se apropie prea mult de o altă persoană, precum senzorii de pe mașini”, a spus Netanyahu, citat de publicația The Jerusalem Post. Presa noastră titrează că premierul ar fi specificat că vrea ca acești senzori să fie implantați.

Evident, oamenii de știință l-au contrazis imediat și au expus pericolele iminente: atentatul la siguranța copiilor, care pot fi monitorizați de tot felul de indivizi – fie hackeri, fie pedofili.
Totodată, biroul lui Netanyahu insistă: „Este o acţiune voluntară, scopul este de a-i ajuta pe copiii să stea la distanţă”, arată doctorulzilei.ro.

Medicul Adina Alberts a precizat că nu credea vreodată ca așa o ”aberație” să fie exprimată în spațiul public de un om de calibrul lui Benjamin Netanyahu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri