Caută
Close this search box.

FOTO. Le-a trecut covid-ul când au văzut-o pe asistentă! Cadou nesperat pentru pacienții infectați

O tânără asistentă medicală a readus bucuria și zâmbetele pe chipurile unor pacienți, toți bărbați, infectați cu noul coronavirus.

Femeia a apărut în salon purtând doar lenjerie intimă sub un combinezon transparent. Unul dintre pacienți a profitat de o clipă de neatineție și a fotografiat-o. Imaginea a ajuns în ziarul din Tula, dar și în atenția conducerii spitalului.

Asistenta a fost „mustrată” de managementul Spitalului Clinic Regional Tula, din Rusia, pentru nerespectarea regulilor privind echipamentul medical. Autoritățile locale au anunțat că femeia a fost „sancționată disciplinar” pentru abaterea vestimentară.

Cu toate că sexy-asistenta nu a oferit nicio explicație pentru cele întâmplate, se pare că a ales sp nu se echipeze cu scrub-ul medical din cauza temperaturii ridicate din saloane, neștiind cât de transparent este materialul din care sunt făcute combinezoanele.

 

Șefii au certat-o, pacienții au admirat-o, localnicii au încurajat-o: „Măcar mai există și oameni cu simțul umorului în perioada asta întunecată”, a scris Seghei Ratnikov, cititor Tula News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri