Caută
Close this search box.

FOTO. Mamă înjunghiată în piept, lângă copilul ei de 6 ani

Descoperire macabră într-o casă în Constanța. O femeie a fost găsită moartă în pat, chiar lângă fiul ei de numai 6 ani. Criminaliștii au descoperit că femeia era înjunghiată în piept,  iar lângă trupul ei au găsit și un cuțit.

O femeie în vârstă de aproximativ 34 de ani, care ar fi fost depresivă, a cedat și a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod cât se poate de șocant. Aceasta și-a înfipt cuțitul de bucătărie în zona inimii. A fost găsită de către oamenii legii și de către cadrele medicale în bucătărie, lângă ea aflându-se copilul său, în vârstă de 6 ani, bolnav de autism. Potrivit informațiilor noastre, soțul se afla la serviciu.
 
Totul s-a petrecut într-o locuință situată la intrare în municipiu, dinspre Valu lui Traian. În cauză se efectuează cercetări. Prima ipoteză luată în calcul este sinuciderea.  Polițiștii din cadrul Secției 4, sâmbătă, 2 mai, au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 34 de ani, se află decedată la locuința de domiciliu din municipiul Constanța.

În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au stabilit că trupul neînsuflețit prezintă o plagă tăiată în zona pieptului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri